Barve v naravi in njihova energija

Barvno nihanje rož je povezano z energijo nadangelov, ker vile te vibracije prinašajo cvetlicam, za katere skrbijo. Če naj bo, recimo, mačeha zlatorumena, se bodo vile, ki skrbijo zanjo, povezale z nadangelom Urielom in njegovo zlatorumeno energijo; torej se bo vseh, ki si bodo ogledovali to mačeho , na subtilni ravni dotaknila energija nadangela Uriela.

Vile pete dimenzije so mogočna in ne nagajiva bitja kakor so nas učili, čeprav so lahkotne in zabave. Medtem ko angeli, nadangeli in samorogi opravljajo projekte, s katerimi pomagajo planetu, vile držijo energijo na istem mestu. To pogosto počnejo še potem, kos o višja bitja že opravila svoje delo in so se pomaknila drugam.

Zelenjava ima svoj cvet, katerega barvno vibracijo v nekem trenutku posrka plod. Cvet bučk je recimo temno-rumene barve, barve modrosti n poguma, zato bodo bučke, ki jih boste pojedli, s temi energijami vplivale na vaša subtilna telesa.

Nekateri elementali so že na zelo visoki stopnji razvoja, recimo varb-utoni, elementali lesa pete dimenzije. V lesu se  nahaja znanje tega planeta in zvezd, in ti elementali to znanje pomagajo širiti. So visoka, običajno 120 cm bitja, ki bivajo v drevesih in so že dosegla določeno velikost in raven modrosti. Kadar hodite med starejšimi drevesi, vas bodo varb-utoni zagotovo skušali nagovoriti, če ste pripravljeni. Zato med hojo molčite in prisluhnite podatkom, ki vam jih želijo posredovati.

Ko se bodo začeli spreminjati vremenski vzorci in bo Lady Gaja začela zares prečiščevati planet, bodo imeli elementali bistveno več dela (že sedaj ga imajo kar precej). Ljudje jim lahko pomagajo, cenimo njihovo delo, poslušamo njihova navodila pri vzgoji rastlin in se uglašujejo z njihovo modrostjo. Lahko tudi ostajamo trdni in osredotočeni, da bodo tudi oni lahko ostali mirni.

V težkih časih angel narave Purlimiek pošilja svoje angele na pomoč elementalom. Angeli vzdržujejo upanje in navdih, ki ju prejemajo od številnih angelov. Pomagamo jim lahko tudi tisti, ki razumemo njihov svet, se jim zahvaljujemo in molimo za njihovo ohranitev. Sprehajajte se skozi gozdove in bodite pozorni na ves trud, ki ga favni vlagajo vanje. Spodbujali jih boste in morda boste celo videli, kako poplesujejo med drevesi.  

 

Pozejdon in gospodarji elementalov

Z vsestranskim angelom Purlimiekom sodeluje veliki mojster Pozejdon, strateg, ki načrtuje in vodi prečiščevanje. Če je treba sprožiti nevihto, orkan, potres ali kakšno drugo obliko prečiščevanja, pokliče ustreznega gospodarja elementalov, ki elementalom zaukaže, da ukrepajo.

Če pa je treba izpeljati potres, ki bo sprostil negativnosti, ki se nahaja v globinah Zemlje, se Lady Gaja in Pozejdon najprej posvetujeta in šele nato elementalom zaukažeta, naj neko območje temeljito, a spoštljivo prečistijo. Elementali so zelo odprti za čustveno energijo ljudi in kadar med ljudmi zavlada strah, elementali ponorijo, zato prihaja do hudi škode.

Tudi ljudje moramo odigrati svojo vlogo pri odpravljanju posledic nekaterih katastrof. Naše molitve, vizualizacije, blagoslovi ali komunikacija lahko ponekod celo spremenijo tok dogodkov.

 

Kako lahko pomagamo naravi