KAKO NA ZDRAVJE UČINKUJEJO MEDSEBOJNI ODNOSI

Dlje ko sem zdravila in učila o človekovem energetskem polju, bolj mi je postajalo jasno, kako pomembni za ohranjanje zdravja so medsebojni odnosi. Pravzaprav so medsebojni odnosi ključnega pomena za zdravje. Vse je soodnosno in povezano. Nobena stvar ne obstaja sama zase, ničesar ne počnemo v praznem prostoru. Vse, kar čutimo, o čemer premišljujemo in kar delamo, je povezano z drugimi, z našim planetom, z vesoljem. Znanost že dolgo ve, da je vsak dogodek povezan z vsemi ostalimi. Vsi dogodki so med seboj povezani. Vsi smo holografsko povezni z vsemi rečmi in dogodki. Zato sta tudi naše zdravje in blaginja vselej povezana z vsem ostalim.

 

Ko sem med zdravljenjem začela preučevati to medsebojno povezanost, sem ugotovila, da je vzrok vsake bolezni, ki prizadene človeka, povezan z njegovimi odnosi z drugimi ljudmi. Osrednja tema mojega dela je postalo zdravljenje, ki vključuje tudi medsebojne odnose. V naslednjih člankih bom poskusila prikazati, kako odnosi, ki jih imamo z drugimi, vplivajo na naše zdravje, in kako zdravljenje, ki upošteva medsebojne odnose in človekovo energetsko polje, na čudovit in zadovoljujoč način spremeni naše življenje in fizično telo.

 

 

USTVARJANJE ZDRAVIH ODNOSOV

Ko smo počistili z energetskimi vampirji, se prenehali skrivati za maskami, se pokaže pravi jaz. V partnerstvu naj vladata daj – dam in ne samo daj – daj … Da se izmenjava energije kolikor toliko enakomerno pretaka med partnerjema, pa si poglejmo še eno preprosto orodje, s katerim si pri tem lahko pomagamo, in sicer je to koncept pogodbe.

  

Pogodbe, ki jih sklepamo v medsebojnih odnosih, a o njih nikoli ne govorimo

Vse svoje odnose z drugimi lahko razumemo kot pogodbe. Pogodbe začrtujejo meje, ki opredeljujejo in ohranjajo sprejemljive vedenjske vzorce. Pogodba o medsebojnem odnosu je neizgovorjen, po navadi podzavesten sporazum o tem, kako se bosta dva človeka vedla drug do drugega, in vsebuje tudi dogovor o tem, kaj bosta govorila in delala. Pogodba lahko skleneta dva človeka ali pa več skupin ljudi;