MEDITACIJA O RAZŠIRITVNI LJUBEZNI

Vsedite se v miren prostor, sprostite telo in duha. Recite si “Moje kraljestvo ljubezni se mora razširiti. Ker sem svoje telo ljubil bolj kot vse drugo, se istovetim z njim in sem z njim omejen.Z ljubeznijo, ki jo čutim do tega telesa, bom ljubil vse tiste, ki me ljubijo. Z razširjeno ljubeznijo tistih, ki me ljubijo, bom ljubil tise, ki so moji. Z ljubeznijo do sebe in ljubeznijo do svojh dragih bom ljubil tujce. Ljubil vom tako tiste, ki me ne ljubijo, kot tise, kime ljubijo.. Vse duše bom okopal v svoji nesebični ljubezni. V morju moje ljubezni bodo plavali moji družinski člani, moji sonarodnjaki, vsi narodi in vsa bitja. Vse stvarstvo,  nešteto drobnih bitiij bo plesalo na valovih moje ljubezni!”

POMEMBNOST MEDITACIJE

Kadar ste mirni in v sozvočju s konstruktivnimi vibracijami, kako boste uporabili svoj mentalni mikrofon, da dosežete Božansko poslanstvo. Eden od zadovoljivih načinov je pravilna meditacija.
Z močjo osredotočenosti in meditacije lahko usmerite neštete sile svojega uma, da uresniči vaše želje, obenem pa lahko nadzirate vrata, skozi katera b i se morda lahko prikazal neuspeh. Vsi uspešni moški  in ženske so veliko svojega časa posvetili osredotočanju in meditaciji, čeprav nekateri med njimi niso nikoli uporabili besede meditacija, da bi poimenovali svoje miselne procese. To so ljudje,ki so  se lahko zakopali globoko v svoje težave in se domislili biserom podobnih pravilnih rešitev. Kadar se naučite odmakniti svoje pozornosti stran od vseh motečih elementov in jo usmeriti na en sam predmet, boste znali pritegniti vse, kar želite, z močjo volje.
Kadar želite ustvariti nekaj resnično pomembnega,sedite tiho, umirite svoje čute in misli ter meditirajte globoko o tem, kar bi radi dosegli. Na ta način boste dosegli, da vas bodi velika ustvarjalna sila Duha. Zatem morate uporabiti vse materialne vire, da ustvarite, kar ste si zadali.