Članki po tematiki
Partnerska karma

PARTNERSKA KARMA


Malo je res srečnih parov, žal premalo… In ker se mnogi sprašujete, »le kakšno karmo imam s tem človekom«, vam, kot pomoč v 30 minutah pregledam karmično ujemanje. Seveda karma (kot sem že neštetokrat povedala pomeni DELOVANJE in sama po sebi, kot taka ni ne slaba ne dobra. Glede na pretekle izkušnje – iz prejšnjih inkarnacij, sta dve osebi v to življenje »prinesli« navade, vzorce, zahteve, pričakovanja…, ki vplivajo kot DELUJOČA karma v njunem odnosu.

Če se razmerje ne odvija tako, da bi omogočalo osebno rast obema partnerjema, je potrebno »drugačno« delovanje. Kakšno, vam bom pomagala razjasniti s pregledom branja partnerske karme. V tem pol urnem branju partnerske karme, se osredotočam na lekcije, ki se jih dve »duši« v tej inkarnaciji učita in načine delovanja, ki jih še razrešujeta.Dušni »spomin« obstaja, vendar je drugačen od intelektualnega spomina. Duša »čuti«, da ima z drugo dušo nekaj skupnega, nekaj, kar jo nanjo močno veže. Te vezi so lahko zelo močne, ustvarjene iz preteklih močnih čustvenih vezi. Vendar čustvene vezi niso samo ljubezen, spoštovanje, zaupanje, podpora, temveč pogosto tudi močna negativna čustva, kot so na primer: jeza, zamere, želja po maščevanju…

V partnersko razmerje pogosto sodijo odnos moški – ženska, torej ljubezenski odnos, lahko pa se govori tudi o poslovnem partnerstvu in drugih odnosih npr. otrok – starš, sestra – brat, ipd.

Za predhodno branje Partnerske karme, je potrebo opraviti enourno branje dušnega zapisa vsaj enemu, torej klicočemu partnerju. (Tistemu, ki me kontaktira, pokliče).
Pri razlagi partnerske karme, se osredotočim na bistvene elemente in lekcije duše, ki se jih naj bi v tej inkarnaciji učili ena od druge. Pregledam ujemanje na več področjih: intelektualno ujemanje, ujemanje na dušnem nivoju, spolno ujemanje, podpora ali ovira eden drugemu, ujemanje v »življenjski filozofiji« vsakega posameznika ipd.

Kako kontaktirati?

Ena možnost je komercialni te. 090 41 20 (to je stacionarni telefon, na katerega ne pošiljajte SMS –jev) Ceno določa vaš operater, znesek poravnate ob plačilu položnice za mobi oz. telefon in je običajno od 2,2 EUR dalje)

Druga možnost je po zakupu 30 min. po predračunu in sicer:

NAROČILNICA - PREDRAČUN :

PREDRAČUN ŠT. 30 - 07 /2019
Namen: branje PK
Znesek za plačilo 45,00 EUR 
Račun je plačljiv na TRR:
SI56 6100 0001 8557 029 sklic 00 30-07
Delavska hranilnica d. d.

Vizije uspeha – zavod,
Doblar 6
5215 Ročinj


KONTAKT:

Mobi 040 547 019 (najprej pošljete SMS "Kličem?", ko odgovorim OK, pokličete. Če želite Skype mi pošljite sms, da ga vklopim). Predhodni dogovor o branju dušnega zapisa NI potreben, ravno tako vam NI TREBA pošiljati vnaprej nikakršnih podatkov, NITI potrdila o vplačilu, saj je to zaradi elektronskega bančništva, razvidno. Urnik: Vsak delavnik od poned. do petka od 8. do 12. in od 15. do 19. ure. (razen torek zaključim pred 18. uro, zaradi fb live)
Po vplačilu pošljete SMS, v okviru delovnega časa in počakate na odgovor »OK«, nato pokličete. Priporočam, vam, da pripravite natančno uro rojstva (iz rojstnega lista), papir in svinčnik ali nastavitev snemanja pogovora.
Ne pošiljajte svojih podatkov (datuma rojstva) na mobi ali e-mail, kot tudi NE opisujte svoje življenjske drame. Kakršno koli razumsko razglabljanje, bi samo otežkočalo branje sporočila vaše duše.
Urnik:
Vsak delavnik od poned. do petka od 8. do 12. in od 15. do 19. ure. (razen torek zaključim pred 18. uro, zaradi fb live).

Hvala za Vaše zaupanje

Naročam BREZPLAČNO e-revijo VIZIONAR

Untitled Document
Ime in priimek
e -mail
Mobilni tel.
Naročam e revijo :
VIZIONAR
kontakt

aleksandra saša drole

Kontakt:
tel: 090 41 20
info@vizijeuspeha.com
aleksandra.vizionar@gmail.com

Povezava do mecečnika Vizionar julij/avgust 2019


Karma in Dharma…, če ne najdemo vzrokov za svoje težave v tem življenju. Razberem vaš dušni zapis, preprosto in hitro, brez hipnoze . Katere stvari ste pustili nedokončane, katere lekcije naj bi osvojili za napredek, za blaginjo, za ljubezen… Previrim, če sledite svoji dharmi in če ste že opravili vse svoje karmične lekcije. Sem le preprost kanal, ki vam lahko služim kot prevodnik božanskega sporočila, iskreno, zaupno, brez dlake na jeziku. Z 20 letnimi profesionalnimi izkušnjami in mnogimi referencami, sem morda pravi naslov za Vas?

Aleksandra Saša Drole