Članki po tematiki
Karma obilje

KARMA IN OBILJEV to življenje smo se rodili, da izkusimo tudi realizirati obilje, razpolagati z denarjem s svojo svobodno voljo. Vendar to življenje še zdaleč ni do vseh enako naklonjeno. Zdi se, kot da so nekateri tu na Zemlji »na dopustu«, medtem, ko se drugi trudijo preživeti s trdim, napornim delom. Če ne bi upoštevali zakona karme, bi mirne duše lahko rekli, da bog, če že obstaja, potem takem ni pravičen. Vendar zakon karme govori o setvi in žetvi…Tu kar smo nekoč davno, v prejšnjih inkarnacijah posejali, lahko že v tem življenju žanjemo… Ali pa tudi ne. Nekateri ste v obdobju žetve, drugi pa v obdobju setve… V kontekstu karmične predispozicije za obilje (uspeh, kariera, denar), vam odčitam smer delovanja, ki vam prinese najboljše rezultate. V primeru, da resnično hočete izboljšati svoje obstoječe finančno stanje, se lahko pogovoriva za sodelovanje v online tečaju.

Kako kontaktirati?

Ena možnost je komercialni te. 090 41 20 (to je stacionarni telefon, na katerega ne pošiljajte SMS –jev) Ceno določa vaš operater, znesek poravnate ob plačilu položnice za mobi oz. telefon in je običajno od 2,2 EUR dalje)

Druga možnost je po zakupu 30 min. po predračunu in sicer:

NAROČILNICA - PREDRAČUN :

PREDRAČUN ŠT. 30 - 07 /2019
Namen: branje KO
Znesek za plačilo 45,00 EUR 
Račun je plačljiv na TRR:
SI56 6100 0001 8557 029 sklic 00 30-07
Delavska hranilnica d. d.

Vizije uspeha – zavod,
Doblar 6
5215 Ročinj


KONTAKT:Mobi 040 547 019 (najprej pošljete SMS "Kličem?", ko odgovorim OK, pokličete. Če želite Skype mi pošljite sms, da ga vklopim). Predhodni dogovor o branju dušnega zapisa NI potreben, ravno tako vam NI TREBA pošiljati vnaprej nikakršnih podatkov, NITI potrdila o vplačilu, saj je to zaradi elektronskega bančništva, razvidno. Urnik: Vsak delavnik od poned. do petka od 8. do 12. in od 15. do 19. ure. (razen torek zaključim pred 18. uro, zaradi fb live)
Po vplačilu pošljete SMS, v okviru delovnega časa in počakate na odgovor »OK«, nato pokličete. Priporočam, vam, da pripravite natančno uro rojstva (iz rojstnega lista), papir in svinčnik ali nastavitev snemanja pogovora.
Ne pošiljajte svojih podatkov (datuma rojstva) na mobi ali e-mail, kot tudi NE opisujte svoje življenjske drame. Kakršno koli razumsko razglabljanje, bi samo otežkočalo branje sporočila vaše duše.
Urnik:
Vsak delavnik od poned. do petka od 8. do 12. in od 15. do 19. ure. (razen torek zaključim pred 18. uro, zaradi fb live).

Hvala za Vaše zaupanje

 

NOV 5 tedenski online PROGRAM
Kako uporabimo intuicijo za povečan pritok denarja
z dostopom do akaških zapisov
 

Končno!

Kaj te ovira, da živiš s premalo denarja.
Tečaj je primeren za vse dobre ljudi po srcu«
Za vse, ki ne najdte razumske razlage, kako pretrgati začaran krog »pomanjkanja« in si želte izkusiti sebe, kot močnega kreatorja finančnega obilja.

Naročam BREZPLAČNO e-revijo VIZIONAR

Untitled Document
Ime in priimek
e -mail
Mobilni tel.
Naročam e revijo :
VIZIONAR
kontakt

aleksandra saša drole

Kontakt:
tel: 090 41 20
info@vizijeuspeha.com
aleksandra.vizionar@gmail.com

Povezava do mecečnika Vizionar julij/avgust 2019


Karma in Dharma…, če ne najdemo vzrokov za svoje težave v tem življenju. Razberem vaš dušni zapis, preprosto in hitro, brez hipnoze . Katere stvari ste pustili nedokončane, katere lekcije naj bi osvojili za napredek, za blaginjo, za ljubezen… Previrim, če sledite svoji dharmi in če ste že opravili vse svoje karmične lekcije. Sem le preprost kanal, ki vam lahko služim kot prevodnik božanskega sporočila, iskreno, zaupno, brez dlake na jeziku. Z 20 letnimi profesionalnimi izkušnjami in mnogimi referencami, sem morda pravi naslov za Vas?

Aleksandra Saša Drole