Članki po tematiki
online tečaj

ON-LINE  spletni tečaj AKASHA,
KLJUČ DO DUŠE

 
NOVO: Skupino za raziskovanje in usklajevanje s svojo božansko dušno matrico, na online tečaju Ključ do duše.

Poznate ta občutek: »Ti me iščeš, jaz te najdem…« Kako to, da se poznava? 
Duša hrani občutke, spomin, duša je sposobna veliko več, kot je dojemljivo skozi naš razum. To so dokazali še mnogi in to lahko občutiš končno tudi ti, ki ti je to pismo namenjeno. 

Dobrodošli na izjemni on line delavnici, »AKASHA –KLJUČ DO DUŠE«, kjer se bomo naučili dostopati do vira brezmejne informacije  o naši Duši. Z vami bom delila znanje, ki je bilo nekoč dostopno samo nekaterim izbrancem, hranjeno v svetiščih na območju Indije, opisano pa v več kot
10. tisoč letnih svetih spisih imenovanih Vede. 
Ne gre se za novo religijo, čeprav je tudi to, vendar je več kot religija, je filozofija življenja, miselnost, da naša
duša menja telesa in se v vsakem življenju uči novih nalog. Gre se za preprosto ezoterično teorijo, ki je tudi temelj naše sodobne zdravilske prakse. Saj poznate besedo aura, pa čakre in mantre…Tudi karma in dharma (poslanstvo) izhajata iz Sanskrta. 
Tokrat  imam za vas nekaj izjemnega, za kar sem se dolgo usposabljala. »Koliko časa«, boste radovedni? Verjetno kar celo življenje, vseh 48 let. Ne, še več, več življenj J

»AKASHA –KLJUČ DO DUŠE«, predstavitev online (spletnega) tečaja,

kjer se bomo naučili dostopati do vira brezmejne informacije o naši Duši. Z vami bom delila znanje, ki je bilo nekoč dostopno samo nekaterim izbrancem, hranjeno v svetiščih na območju Indije, opisano pa v več kot 10. tisoč letnih svetih spisih imenovanih Vede.Več o online tečaju!

 
Kaj so to Akaški zapisi?
Akaški zapisi so nekakšna računalniška podatkovna baza, vendar na metafizični ravni. To je območje, kamor lahko dostopamo po informacije o sebi, svojih željah, kako jih uresničiti,  na kakšen način, kako delovati, postavljati vprašanja in še in še. Akaški zapisi so področje informacij in energije, ki segajo v neskončno preteklost in naprej do neomejene prihodnosti. Vsebujejo vse odgovore, ki bi jih lahko iskali ne samo za sebe, temveč celotno življenje - vključno z našim preteklim življenjem, vsemi našimi energijami, zgodovinskimi izkušnjami in osebnimi podatki. Akaški zapisi nam lahko razkrijejo vpliv preteklosti na našo sedanjost in s tem na prihodnost. Z učenjem, kako preoblikovati svoj lasten zapis, se lahk izognete težkim okoliščinam in ustvarite pogoje, ki vas bodo pripeljali do srečne prihodnosti.Kako mi online tečaj Ključ do duše lahko koristi?

Osnovne koristi:

Zakaj je Ključ do duše z dostop do akaških zapisov trenutno najboljša duhovna praksa poznana na planetu Zemlja?

 
 
Kdo lahko dostopa do akaških zapisov?

Predhodne delavnici niso potrebne, prav tako ni potrebno nikakršno drugo znanje ali obvladovanje duhovnih veščin ali praks. Če dvomite vase, potem bi se lahko še individualno pogovorili. Priporočam eno urno branje dušnega zapisa.
Kako bo tečaj potekaj?
Tečaj bo potekal »ON-LINE« vse preko spleta, z dostopom do spletne predavalnice. 10 tednov traja 1. stopnja. Vseh stopenj je 4. (celoletni program). Za diplomo je potrebno eno srečanje, ki bo enodnevno in to v Ljubljani. Vsak teden boste prejeli gradivo v video in pisni obliki, kot tudi mp3 vodenje in video predavanja. Če boste med tem časom na počitnicah, to ni nobena ovira. Skratka kjerkoli boste, zadostuje pameten mobi, pa tudi e- mail. Gradivo vas bo počakalo v vašem e- naslovu.V prvi stopnji boste prejeli:

 
Kaj se boste naučili v online celoletnem tečaju od 1. do 4. stopnje?Zakaj je dostop do akaških zapisov revolucionarna novost?
Čeprav je to prastaro znanje, ki so ga modreci poznali in uporabljali že več tisoč let pred Kristusom, je končno dostopno tudi Vam. Zakaj? Ker se je naša duša skozi inkarnacije že tako dvignila, da smo pripravljeni. Saj veste, kako pravi znan indijski pregovor, ki ga je v svoji knjigi »Čarovnikov vajenec« opisal moj fb prijatelj Evald Flisar: »Ti me iščeš, jaz te najdem«. To je bilo sporočilo njegovega duhovnega učitelja, po resničnem dogodku iz njegovega življenja.Kako se prijavim na ta online tečaj?
Po enournem branju dušnega zapisa, vam pošljem več informacij na vaš e- mail.
Zaupali so mi že mnogi, katerih življenje se je znatno izboljšalo.
Z ljubeznijo vas vabim na online tečaj Ključ do duše, da postanete sami svoj dušni raziskovalec, pomočnik in upravljalec, ter močan kreator svoje resničnosti
Karmična svetovalka in učiteljica akaških zapisov,
Aleksandra Winkler Drole
Več o branj dušnega zapisa, KLIKNI TU

NEKAJ ODLOMKOV IZ MOJEGA NAJBOLJŠEGA ONLINE TEČAJA - Ključ do duše. Vredno ogleda

Karma in Dharma…, če ne najdemo vzrokov za svoje težave v tem življenju. Razberem vaš dušni zapis, preprosto in hitro,...

Objavil/a Vizije Uspeha zavod dne Četrtek, 14. junij 2018

Naročam BREZPLAČNO e-revijo VIZIONAR

Untitled Document
Ime in priimek
e -mail
Mobilni tel.
Naročam e revijo :
VIZIONAR
kontakt

aleksandra saša drole

Kontakt:
tel: 090 41 20
info@vizijeuspeha.com
aleksandra.vizionar@gmail.com

Povezava do mecečnika Vizionar julij/avgust 2019


Karma in Dharma…, če ne najdemo vzrokov za svoje težave v tem življenju. Razberem vaš dušni zapis, preprosto in hitro, brez hipnoze . Katere stvari ste pustili nedokončane, katere lekcije naj bi osvojili za napredek, za blaginjo, za ljubezen… Previrim, če sledite svoji dharmi in če ste že opravili vse svoje karmične lekcije. Sem le preprost kanal, ki vam lahko služim kot prevodnik božanskega sporočila, iskreno, zaupno, brez dlake na jeziku. Z 20 letnimi profesionalnimi izkušnjami in mnogimi referencami, sem morda pravi naslov za Vas?

Aleksandra Saša Drole