Članki po tematiki

IZJAVE ZADOVOLJNE STRANKE

 

Pozdravljeni,

Hvala vam za analizo karme.Se me je dotaknilo,ker ne morem mimo tega kakšen čudež smo mi vsi.

Glede izdaje,to se mi še zdaj ponavlja,je tu neki vzorec.Glede Afrike sem bil presenečen,zanimivo.

Nekaj se je premaknilo v meni,ne znam še razlozit.

Prosil bi vas za kompletno karmično analizo z dharmo in tel.kontakt za osebno svetovanje.

Hvala

lp Robert

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

Zdravo, se enkrat hvala. Moram recti da sedaj marsikaj bolje razumem glede svoje osebnostiin res so take globoke stvari ki so resnicne. Npr. druzina mi res veliko pomeni, tudi to neizmerno moc cutim v sebi in imam jasen cilj. So mi pa sedaj druge karakterske stvari bolj jasne, ker vem zakaj delujem tako kot delujemin ja imam moldavit ko sem ga kupila in do bila po posti je bil tisti obcutek da sem dobila nekaj kaj mi je manjkalodel sebe nazaj❤️hvala

17:50

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

Gospa Aleksandra, 

hvala za pojasnilo...zelo zanimiv opis...in občutki za preteklo življenje "štimajo" in mi je jasno zakaj sem toliko knjig brala o gradovih, princesah...tudi ukradenih...in vsi občutki, ko sem obiskovala gradove, se sprehajala po parkih....Tudi sestra mi je vedno rekla, da hočem nekaj več....Tudi večkrat sem imela slike, kako naročam oskrbnikom ...Nekoliko mi je tuje le pojasnilo, da v odnosih, zakonu pričakujem, da mi strežejo...moja življenjska izkušnja do sedaj je ta, da sem vse v življenju morala naredit z lastnimi rokami sama in sem prevzela vlogo mame, očeta, skrbi za starše...in si prevečkrat naložila bremena še drugih....pod katerimi sem skoraj klonila....tu se učim spuščati in je lansko in letošnje leto prelomnica zato naročam še vaše osebno telefonsko svetovanje 30 min. 

 

Lep pozdrav

Vera 

 

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

Pozdravljena, ga. Aleksandra!

 

Zahvaljujem se vam za poslano mini osebno analizo  karme.

 

Zadeli ste bistvo, to, kar tudi sama vem oz. doživljam skozi svoje življenje (zanimanje za duhovnost, nezmožnost vplivanja na soustvarjanje / spreminjanje svoje usode,  nesposobnost, skoraj paraliziranost pri odločanju in prepuščanje drugim, da to storijo namesto mene ter dejstvo, da ne maram spopadov in borb, ki so zame tudi izjemna izguba energije).

Napisali ste, da je Italija država, ki je močno povezana z mojo karmo - v sanjah se dostikrat znajdem v mestu na vodi, ki bi lahko bile Benetke ....

 

 

 

Napisali ste tudi, da sem v to življenje prinesla velike ambicije - teh pa  nimam in jih v tem življenju tudi nisem imela.

 

 

Še enkrat HVALA, vsekakor vas bom poklicala, upam da v kratkem.

 

 

P.S:

 Ali vas je treba poklicati v 7-ih dneh po prejemu analize ali lahko tudi pozneje?

 

Na vaši spletni strani ne najdem,  ali je treba  kontaktirati z vami za dan in uro svetovanja po telefonu po e-pošti, ali se vas lahko kar pokliče in kdaj plačati storitev? 

 

 

Lep dan vam želim!

 

Mirjana

Naročam BREZPLAČNO e-revijo VIZIONAR

Untitled Document
Ime in priimek
e -mail
Mobilni tel.
Naročam e revijo :
VIZIONAR
kontakt

aleksandra saša drole

Kontakt:
tel: 090 41 20
info@vizijeuspeha.com
aleksandra.vizionar@gmail.com

Povezava do mecečnika Vizionar julij/avgust 2019


Karma in Dharma…, če ne najdemo vzrokov za svoje težave v tem življenju. Razberem vaš dušni zapis, preprosto in hitro, brez hipnoze . Katere stvari ste pustili nedokončane, katere lekcije naj bi osvojili za napredek, za blaginjo, za ljubezen… Previrim, če sledite svoji dharmi in če ste že opravili vse svoje karmične lekcije. Sem le preprost kanal, ki vam lahko služim kot prevodnik božanskega sporočila, iskreno, zaupno, brez dlake na jeziku. Z 20 letnimi profesionalnimi izkušnjami in mnogimi referencami, sem morda pravi naslov za Vas?

Aleksandra Saša Drole