Članki po tematiki
Storitve_novosti

V APRILU ZBIRAMO NOVO SKUPINO


ON-LINE TEČAJ

PREROŠKA INTUICIJA z božansko manifestacijo

Uvod: Pozdravljeni in dobrodošli bodoči učenci in so-kreatorji tečaja od doma!
Prva lekcija preroške intuicije, bo kako se uskladiti z možnimi prihodnimi situacijami. Preko naslednjih lekcij boste imeli dostop do možnih prihodnosti in želenih situaciji; kako doseči prihodnost, ki ste si jo zase izbrali za realnost. Najprej naj vas pomirim, da to ni težko delo. Tudi če sebe ne smatrate, kot zelo intuitivne, lahko to delo opravite. Vedno ko počnemo stvari, ko smo doma, opravljamo domača dela, smo v službi, na sestankih…, naš um potuje med preteklostjo in prihodnostjo. Torej nekako v sebi že veste, kako to delo opraviti. Ta program bo samo ojačal vaše naravne sposobnosti, zato da jih lahko uporabite zavestno in natančno. V bistvu se ne boste naučili nič novega, samo kako uporabiti naravne sposobnosti na nov način. Torej, ni nobenih skrbi, da ne bi bili dovolj intuitivni za opravljanje teh lekcij. V naslednjih 6. tednih si vzemite čas zase in za vajo. Ko že omenjam vajo, boste morali vaditi. Vsakdo ima prirojeno intuicijo in vsakdo je sposoben dostopati do možnih prihodnosti.

Ampak je za to potrebna vaja. Prihodnost je bila ustvarjena zaradi naših izbir in odločitev in posledično smo kreatorji oz. ustvarjalca lastne prihodnosti. Z vajo se vam bojo zelo neverjetne stvari dogajale. Zanimivo je to, kar boste ugotovili, kaj vam daje moč za prihodnost. Mislim, da ni nič bolj ČUDOVITEGA, kot doživeti sebe kot močnega ustvarjalca lastne prihodnosti. In to je, kar je bistvo teh lekcij; ustopiti v vlogo kot božanski ustvarjalec prihodnosti in sedanjosti. Kot se bomo pomikali v tem potovanju naprej, si zapomnite, da ste tudi človek. In ta vidik je tudi pomembno prakticirati. Vaš uspeh na tem potovanju, je pogojen s tem, kako boste opravili domače naloge. Seveda ali boste opravljali naloge, je popolnoma odvisno od vas samih. V bistvu od začetka ste 100% odgovorni za pot, ki jo izbirate. Sposobni ste veliko, ampak vaja je odvisna od vas. Nihče ne more tega narediti namesto vas. Kot veste, je pomembno imeti referenčni okvir pred seboj, z jasno določenimi izrazi, ki vam tudi kažejo jasno sliko. Če že v okvirju naredimo nekaj malo »zamegljeno«, se nam tudi zamegljenost vrne in nimamo natančnih odgovorov. Torej, zaradi tega je imeti jasne definicije zelo pomembno. Nekateri mogoče mislite, da že poznate te definicije, vendar vas prosim, da jih zelo pozorno spremljajte. Bolje je imeti mnenje, da se želimo še nekaj naučiti, kot pa saj že vem vse. Torej bomo začeli z osnovnimi osnovami.

Delali bomo na naslednjih področjih:

1 - Kako bo tečaj potekal

ONLINE tečaja »Preroška intuicija z božansko manifestacijo«, bo potekal na daljavo. Potrebujete le pameten telefon ali računalnik in e- mail. Zaželen je tudi fb profil, kjer se bomo vsake 2 tedna dobivali v realnem času v naši zaprti skupini, ni pa obvezujoče. Enkrat tedensko boste prejeli eno lekcijo, opravili domačo nalogo, kar vam bo vzelo od pol do ene ure časa na teden. Ne bo vam potrebno biti ob določenem času za računalnikom, ker boste prejeli avdio zapis za poslušanje, kjer koli že boste ter učno gradivo na vaš elektronski poštni naslov.

2 - Za koga je primeren ta tečaj?

ONLINE tečaja »Preroška intuicija z božansko manifestacijo« je odprtega tipa. Omejitev torej ni. Vso znanje lahko uporabite v svojem življenju že takoj in vedno. Predhodne izkušnje niso potrebne. Nihče vas ne vpraša po vaših intuitivnih darovih. Torej se lahko prijavite ne glede na spol, raso, veroizpoved, poklic ipd.

3 - Koliko ur na teden mi vzame tečaj?

ONLINE tečaj vam vzame pribl. od pol do ene ure časa na teden, odvisno tega, koliko hitro boste osvojili določeno lekcijo. Ker so predavanja posneta, jih lahko poslušate večkrat.

4 - Cena, način plačila?

ONLINE tečaja »Preroška intuicija z božansko manifestacijo« 1. del s trajanjem 6 tednov oz. 6 lekcij, z vključenim komplet gradivom avdio in PDF zapiski stane 162,00
EUR. Plačilo je v avansu po predračunu in sicer:
PREDRAČUN ŠT. 15 - 04 /2019

Namen: online tečaj PI

Znesek za plačilo: 162,00 EUR

Račun je plačljiv na TRR:
SI56 6100 0001 8557 029 sklic 00 15-04
Delavska hranilnica d. d.

Vizije uspeha – zavod,
Doblar 6
5215 Ročinj

5 - Popust?

Ni popusta.

6 - Kdaj in kako se lahko prijavim? Rok za prijavo? Pričetek tečaja?

Prijavite se lahko že danes – oz. najkasneje do 30. aprila 2019 oz. do zasedenosti. Pričetek tečaja bo 6. maj 2019. Na ta dan boste prejeli prvo lekcijo oz. prvo učno gradivo s programa »Preroške intuicije z božansko manifestacijo«.

7- Kdo je mentor tečaja?

Mentor tečaja sem Aleksandra Winkler Drole, karmična svetovalka, mojstrica hiromantike, učiteljica akaških zapisov, vizionarka… Najbolje da si več o meni ogledate na starih video posnetkih na spletni strani.. V prostem času sem prijateljica, sestra, ženska, mama trem najstnikom ljubiteljica zelišč, muckov in še in še. Pred 21 leti sem pričela svojo javno kariero pod imenom jasnovidka Saša v TV tedenskih oddajah Sašine vizije.

BISTVO 6 TEDENSKEGA ONLINE tečaja »Preroška intuicija z božansko manifestacijo«,

je da se naučimo podpreti cilje, ki jih hočemo udejanjiti v svojem realnem življenju. Ja, napovedan izid je potrebno podpirati, kot zalivati mlade rastlinice, da zrastejo … Vse to z namenom ustvariti najbolj zaželeno prihodnost. Obdelali bomo 4 specifične tehnike, ki jih lahko uporabite, da močneje privlačite tisto, kar resnično hočete. Naj vas na kratko opozorim, preden pričnemo . Nobena od teh tehnik ne bo ustvarila »spiritualnega obhoda« - ni bližnjice, je le pot pri izbiri pravilnega delovanja v smer, ki jo hočemo. To je še posebej resnično na področju denarja. Denar namreč ne prihaja od univerzuma, denar pride od ljudi…To moram povedati, ker se mi občasno dogaja, da dobim čustvene maile od ljudi, ki nimajo denarja in govorijo, da so naredili vse, da bi zaslužili denar. Z »vsem« mislijo: naredili plane, zastavili jasne namene, meditirali, spremenili negativna in omejena prepričanja glede denarja itd. Kar pogosto niso naredili je to, da bi konstantno podpirali svoje cilje in jih vnesli v svojo 3 dimenzionalno resničnost. Npr. niso ustvarili internet strani, kjer bi zbirali namige ali govorili z ljudmi in jim ponudili sodelovanje. Ne obstaja način »da bi obšli« delo na tretji dimenziji. Če želimo spremeniti okoliščine na tretji dimenziji, je potreben napor. Za tiste med nami pa, ki smo visoko zavestni je lahko investirati večino fokusa na emocionalni mentalni nivo, medtem ko lažje ignoriramo okorno tretjo dimenzijo. Vendar najmočnejši prostor za »spreminjanje energije« je fizična (=tretja) dimenzija. Delovanje je »najglasnejši« način, kjer lahko ustvarimo energijske spremembe in pritegnemo nove okoliščine. Zato si zapomnite, da ne glede na to, kaj naredite na 4. in 5. dimenziji in da na 3. dimenziji delujete kot po navadi, boste dobili kar vedno (kot po navadi). Ne pozabiti, da ste vedno močan kreator človeške izkušnje, lahko ustvarjate prihodnost, ki jo hočete. In ker je napor vedno nujna sestavina, pomanjkanje nikoli ni del slike. Ampak tukaj smo, da skupaj kreiramo našo resničnost. Upam, da boste dobro izkoristili vse tehnike, skratka vse, kar ste se naučili na tem tečaju; to so orodja, ki jih lahko uporabljate vedno znova in znova. Z vajo boste postali pri tem boljši in boljši pri tem delu, vendar je orodje seveda nesmiselno, če ga puščamo na polici in ne uporabljamo.

Hvala za izkazano zaupanje v tem delu tečaja in hvala, ker ste mi dovolili, da služim namenu učenja. Veliko, veliko blagoslovov obilja, vam želim.

Karmična svetovalka in učiteljica akaš
Aleksandra Winkler Drole

Hvala za Vaše zaupanje

PRIJAVNICA 

Da, Aleksandra štejte me med prijavljene na On-Line tečaj »Preroška intuicija z božansko manifestacijo« saj hočem postati najboljši prerok in kreator svoje resničnosti z božansko močjo intuicije  

Ime Priimek……………………………………………………………………..
Naslov………………………………………………………………………………
Pošta……………………………………………………………………………….
Mobi:……………………………………..
E- mail, kamor želim prejemati gradivo………………………………………………
FB imam oz. nimam (dopišite)…………………………………………………………….
Znesek za tečaj Preroške intuicije sem (bom) poravnal (a) dne……………..

Prijavnico skopirajte, izpolnite in pošljite na e-mail aleksandra.vizionar@gmail.com

Postanite najboljši preroki in kreatorji svojega življenja. 

Če pa imate še vprašanja, v zvezi s tem tečajem, mi pišite.  

DARILO VORTEX MEDITACIJA

Naročam BREZPLAČNO e-revijo VIZIONAR

Untitled Document
Ime in priimek
e -mail
Mobilni tel.
Naročam e revijo :
VIZIONAR
kontakt

aleksandra saša drole

Kontakt:
tel: 090 41 20
info@vizijeuspeha.com
aleksandra.vizionar@gmail.com

Povezava do mecečnika Vizionar marec 2019


Karma in Dharma…, če ne najdemo vzrokov za svoje težave v tem življenju. Razberem vaš dušni zapis, preprosto in hitro, brez hipnoze . Katere stvari ste pustili nedokončane, katere lekcije naj bi osvojili za napredek, za blaginjo, za ljubezen… Previrim, če sledite svoji dharmi in če ste že opravili vse svoje karmične lekcije. Sem le preprost kanal, ki vam lahko služim kot prevodnik božanskega sporočila, iskreno, zaupno, brez dlake na jeziku. Z 20 letnimi profesionalnimi izkušnjami in mnogimi referencami, sem morda pravi naslov za Vas?

Aleksandra Saša Drole