Članki po tematiki
Storitve_novosti

PONUDBA STORITEV V AVGUSTU 2018

Izskustvena in doživeta predavanja in sicer:Video 1 del:
HIROMANTIKA - (PRED) USODA IZ DLANI Naša dlan je unikatna, kot pristni odtis. Kaj lahko vsako razbere iz dlani

Video 2 del:
NAŠA BOŽANSKA DUŠNA MATRICA V AKAŠKIH ZAPISIH Akaški zapisi vsebujejo neskončno bazo podatkov, so kot nekakšen "internet" v katerega vstopim z namenom vpogleda, kaj se je duši dogajalo skozi mnoga življenja; kakšne kvalitete in veščine je osvojila in katere pomembne lekcije jo čakajo v tem življenju.

Video 3 del:
NA ODPRTEM ODRU SPROSTITVENE VAJE IN PROTI-STRESNA TERAPIJA ZA VSAKOGAR Preproste in učinkovite tehnike, za odpravo posledic vsakodnevnega stresa, za osvobajanje nemirnega uma in boljšo pretočnost za stik s svojo dušo.

Video 4 del:
KANALIZIRANA SPOROČILA IZ AKAŠKIH ZAPISOV. Naš um predstavlja omejitev odgovorov, medtem, ko je dostop do sporočil iz akaških zapisov neomejena baza znanja in modrosti.

Aleksandra Winkler Drole karmična svetovalka in mojstrica hiromantike,
vas veselo pričakujem in vam želim srečo v novem letu 2019 Za naročilo video posnetka vseh 4 predavanj in delavnice, pišite na: aleksandra.vizionar@gmail.com


Ali ste zamudili izkustvena in doživeta predavanja, ki vam služijo v vsakdanjem življenju? Mislila smo tudi na vas, ki se mi iz različnih razlogov niste mogli pridružiti. Kamera je vse zabeležila in v posnetkih lahko uživate kar iz domačega naslonjača. VSEBINA:
1. del: HIROMANTIKA - (PRED) USODA IZ DLANI
2. del: NAŠA BOŽANSKA DUŠNA MATRICA V AKAŠKIH ZAPISIH
3. del: SPROSTITVENE VAJE IN PROTI-STRESNA TERAPIJA ZA VSAKOGAR
4. del: ČUDEŽNA MOČ SIBIRSKE ČAGE
5. del: KANALIZIRANA SPOROČILA IZ AKAŠKIH ZAPISOV

PREDRAČUN ŠT. 15 - 12 /2018
Namen: VIDEO PREDAVANJA
ZZnesek za plačilo 40,00 EUR
Račun je plačljiv na TRR:
SI56 6100 0001 8557 029 sklic 00 11-12
Delavska hranilnica d. d.

Vizije uspeha – zavod,
Doblar 6
5215 RočinjSporočilo duše

OPIS

Branje našega dušnega zapisa predstavlja primerjavo med osnovno dušno matrico (za kar je bila naša duša prvotno ustvarjena) v primerjavi s sedanjim stanjem; z vsem, kar je vplivalo na dušo v pozitivnem ali negativnem smislu. V karmičnem pomenu “pobiramo” dobra semena in se trudimo počistiti s “pleveli” naše preteklosti, ki vpliva na našo sedanjost in našo prihodnost.

Branje dušnega zapisa je najboljša tehnika, kar sem jih v svojih 47 letih iskala in našla. In to najdeno zlato v moji senci iz davnine, sedaj čaka, da ga podelim z vami.

Človek je kot lotos, katerega korenine segajo globoko v Zemljo, steblo kljubuje vodnemu toku in se dviga nad gladino, cvetni lističi se razprejo v svetlobi, kar predstavlja zavedanje. V tem kontekstu so tudi tri stanja zavest: tamas, (korenine) radžas (steblo) in satva (cvet).

Več tisoč let skrbno varovana skrivnost »branja dušnega zapisa«, ki temelji na svetih spisih iz sanskrta – predvsem Indije in Tibeta, je sedaj dosegljiva tudi nam. Vzhodnjaška filozofija, ki je obenem tudi njihova religija, postavlja temelje naši »novodobni« zahodni ezoteriki kar nam je vsem znajo; saj poznate pojme čakre, aura, Yoga, Ayurveda ipd. Zato smo večnost duše, ki z reinkarnacijo menja telesa, kot oblačila, z lahkoto sprejeli. kot tudi pojme karme, dharme – služenja in poslanstva, danes razumemo, da to ni rezervirano le za »višji sloj«, temveč se dotika prav nas vseh.

Branje dušnega zapisa je odlična in hitra tehnika za vaše samospoznanje, za razkrivanje vaše duše, za življenje polno obilja na vseh področjih, ki ga predstavljate kot edinstveni, ne ponovljiv primerek na tem planetu.

Branje dušnega zapisa NI zdravljenje; ne spreminja ničesar, je šele priložnost za nadaljno delo. 

Več  kot 90 % ljudi ne živi iz svoje duše – po svoji prvotni dušni matrici…, bolj ali manj so skrenili s poti… To  je EDINI razlog za njihovo pomanjkanje (pomanjkanje ljubezni, denarja, zdravja, priložnosti…). Zakaj?

Človek ima svobodno voljo znotraj matrice oz. pred-usode. To je super, saj nam svobodna volja omogoča več svobode, boste pomislili. Ja, načeloma se strinjam. Vendar težava nastane, ko človek ne živi po svoji »dušni matrici« po kateri je bil prvotno ustvarjen in izbira »napačne odločitve«.

Kako poteka branje dušnega zapisa?

Komu in zakaj priporočam branje dušnega zapisa?

Komu ne morem brati dušnega zapisa?

Pisma oseb, ki že naročile branje dušnega zapisa:

Hvala Aleksandra za tisto čudovito urico včeraj, ko si mi brala moj dušni zapis. Tri leta sem študirala Jyotish – indijsko astrologijo, pa nisem poznala svoje dharme. Končno vem, kaj je resnični namen moje duše, kako se znebiti svojega »plevela« (slabe karme), da bojo moje kulturne rastline na vrtu mojega življenja – kot si sama rekla, dobro uspevale in obrodile. Še enkrat hvala iz srca.

Maja

Kako naročiti »branje dušnega zapisa«?

Po vplačilu pošljete SMS, v okviru delovnega časa in počakate na odgovor »OK«, nato pokličete. Priporočam, vam, da pripravite natančno uro rojstva (iz rojstnega lista), papir in svinčnik ali nastavitev snemanja pogovora.

Ne pošiljajte svoji podatkov (datuma rojstva) na mobi ali e-mail, kot tudi NE opisujte svoje življenjske drame. Kakršno koli razumsko razglabljanje, bi samo otežkočalo branje sporočila vaše duše.

NAROČILNICA:

 

Hvala za Vaše zaupanje

DARILO VORTEX MEDITACIJA

Naročam BREZPLAČNO e-revijo VIZIONAR

Untitled Document
Ime in priimek
e -mail
Mobilni tel.
Naročam e revijo :
VIZIONAR
kontakt

aleksandra saša drole

Kontakt:
tel: 090 41 20
info@vizijeuspeha.com
aleksandra.vizionar@gmail.com

Povezava do mecečnika Vizionar december 2018


Karma in Dharma…, če ne najdemo vzrokov za svoje težave v tem življenju. Razberem vaš dušni zapis, preprosto in hitro, brez hipnoze . Katere stvari ste pustili nedokončane, katere lekcije naj bi osvojili za napredek, za blaginjo, za ljubezen… Previrim, če sledite svoji dharmi in če ste že opravili vse svoje karmične lekcije. Sem le preprost kanal, ki vam lahko služim kot prevodnik božanskega sporočila, iskreno, zaupno, brez dlake na jeziku. Z 20 letnimi profesionalnimi izkušnjami in mnogimi referencami, sem morda pravi naslov za Vas?

Aleksandra Saša Drole