Članki po tematiki
Storitve_novosti

BRANJE DUŠNEGA ZAPISA

Predstavitev: Branje našega dušnega zapisa predstavlja primerjavo med osnovno dušno matrico (za kar je bila naša duša prvotno ustvarjena) v primerjavi s sedanjim stanjem; z vsem, kar je vplivalo na dušo v pozitivnem ali negativnem smislu. V karmičnem pomenu "pobiramo" dobra semena in se trudimo počistiti s "pleveli" naše preteklosti, ki vpliva na našo sedanjost in našo prihodnost. Branje dušnega zapisa je najboljša tehnika, kar sem jih v svojih 48 letih ...Branje Dušnega Zapisa več!

PARTNERSKA KARMAMalo je res srečnih parov, žal premalo… In ker se mnogi sprašujete, »le kakšno karmo imam s tem človekom«, vam, kot pomoč v 30 minutah pregledam karmično ujemanje. Seveda karma (kot sem že neštetokrat povedala pomeni DELOVANJE in sama po sebi, kot taka ni ne slaba ne dobra. Glede na pretekle izkušnje – iz prejšnjih inkarnacij, sta dve osebi v to življenje »prinesli« navade, vzorce, zahteve, pričakovanja…, ki vplivajo kot DELUJOČA karma v njunem odnosu.Branje partnerske karme več!

KARMA IN OBILJEV to življenje smo se rodili, da izkusimo tudi realizirati obilje, razpolagati z denarjem s svojo svobodno voljo. Vendar to življenje še zdaleč ni do vseh enako naklonjeno. Zdi se, kot da so nekateri tu na Zemlji »na dopustu«, medtem, ko se drugi trudijo preživeti s trdim, napornim delom. Če ne bi upoštevali zakona karme, bi mirne duše lahko rekli, da bog, če že obstaja, potem takem ni pravičen. Vendar zakon karme govori o setvi in žetvi…Tu kar smo nekoč davno, v prejšnjih inkarnacijah posejali, lahko že v tem življenju žanjemo… Ali pa tudi ne. Nekateri ste v obdobju žetve, drugi pa v obdobju setve… V kontekstu karmične predispozicije za obilje (uspeh, kariera, denar), vam odčitam smer delovanja, ki vam prinese najboljše rezultate. V primeru, da resnično hočete izboljšati svoje obstoječe finančno stanje, se lahko pogovoriva za sodelovanje v online tečaju...Karmična predispozicija za obilje več!


ON-LINE  spletni tečaj AKASHA,
KLJUČ DO DUŠE

 
NOVO: Skupino za raziskovanje in usklajevanje s svojo božansko dušno matrico, na online tečaju Ključ do duše, zbiram do 15. julija 2019

Poznate ta občutek: »Ti me iščeš, jaz te najdem…« Kako to, da se poznava? 
Duša hrani občutke, spomin, duša je sposobna veliko več, kot je dojemljivo skozi naš razum. To so dokazali še mnogi in to lahko občutiš končno tudi ti, ki ti je to pismo namenjeno. Dobrodošli na izjemni on line delavnici, »AKASHA –KLJUČ DO DUŠE«, kjer se bomo naučili dostopati do vira brezmejne informacije  o naši Duši. Z vami bom delila znanje, ki je bilo nekoč dostopno samo nekaterim izbrancem, hranjeno v svetiščih na območju Indije, opisano pa v več kot 10. tisoč letnih svetih spisih imenovanih Vede....Več o online tečaju!

ENODNEVNA DELAVNICA: Vodstvo osebnih spiritualnih vodnikov

Naučite se hitrega in preprostega načina »kanaliziranja« sporočil osebnih, duhovnih vodnikov.

Kje: Slovenj Gradec, Čarnica – butik čarobnih daril
Organizator: Bojana Vranjek. Število prostih mest je omejeno, pohitite s prijavo. Pišite Bojani na: bojana.vranjek@gmail.com ali pa jo pokličite na: 041/203-233
Kdaj? 21. 07. 2019 Nedelja
Vaš prispevek za izmenjavo energije je: 30,00 EUR.
Kaj bomo počeli: učili in naučili se bomo intuitivnega zaznavanja, vodstva osebnih duhovnih vodnikov.
Komu je namenjena ta mini enodnevna delavnica: Vse, vam, ki niste depresivni ali trpite kakšne druge psihološke težave, namenjena je vam, ki ne uživate psihoaktivnih substanc, niste pod vplivom drog ali alkohola in nimate destruktivnih ali samo destruktivnih nagnjenj.
Mini enodnevna delavnica »Vodstvo duhovnih vodnikov,« je namenjena vsem, ki si želite spoznati in se seznaniti z intuitivnimi sporočili osebnih duhovnih vodnikov, saj nam kot »angeli varuhi« sporočajo, nas vodijo in usmerjajo…, žal jih mnogi ne poslušajo in zabredejo v napačne odločitve.

HIROMANTIKA: (Pred) usoda iz dlani. Priložnost za udeležence. Pred in po dogodku je možen pregled (pred) usode iz vaše dlani, saj je Aleksandra Winkler Drole, znana mojstrica hiromantike. Prispevek: 20,00 EUR / 15 min.


TRANSFORMACIJSKA MEDITACIJA OB POLNI LUNI


Polna Luna v juliju in sicer 17. julija predstavlja praznik domoljubnih ljudi. Luna še posebej polna ima izjemen vpliv na naša čustva. S tem kar čutimo, vibriramo in s tem kako vibriramo, privlačimo… Vsi si želimo privlačiti ljubezen, prijateljstvo, obilje, denar, harmonične odnose, trdno zdravje…Tokrat vam v teh srečanjih in to na dan polne lune v naši prestolnici, skupaj z izvajalcem gong zvočne kopeli, pripravila krajša, vendar zelo intenzivna doživetja, ki bojo prispevala k vaši harmonični vibraciji. 
Težko je v tem hitrem času ohranjati visoke vibracije in biti privlačen, kot je to uspelo Kekcu, vendar je vse mogoče, vse se da… Kjer je volja tam je pot. Zato bom v živo z vami, da na tej poti prispevam svoj kamenček v mozaik vaše harmonije, ki je tako zelo zaželena. Za kaj? Za privlačnost do vsega, kar si zaslužite. Ljubezen, zdravje, denar, obilje na vseh področjih. 
17. julija – polna luna
Lokacija: Ljubljana, naslov  sporočim prijavljenim.Kdaj?

Zbor od 16. do 16. 25 
Pričetek s predavanjem ob 16.30 
Pavza in ponudba izdelkov ob 17.30
Meditacija duše z mantro 
Zvočna kopel z gongi ob 18. uri
Zaključek ob 20.30

 
S seboj prinesite: armafleks in odejo.

Cena posamične udeležbe je 30,00 EUR po predračunu najkasneje 3 delovne dni pred pričetkom (oz. 30,00 EUR na dan dogodka).

Nakazila se v primeru odpovedi ne vrača, možna je kompenzacija za druge izdelke ali storitve.

Zakaj transformacijska meditacija in zvočna kopel?


Frekvenca matere Zemlje se naglo dviga. Slednje frekvenca namreč (na kratko povedano) predstavlja »utrip« matere Zemlje. Kako to opažamo? Mnogi opažamo, da komaj dohajamo stvari. Komaj se naučimo uporabljati nov tehnološki dosežek, že pride nov… Sicer je to banalen primer, če se le bojimo, da »nas bo čas povozil«, da ne bomo zmogli slediti in da bomo zaostali… Nekaterim se dogajajo še večje težave, ki so čustvene ali pa še huje že fizične narave. Od strahu, zmede, nezaupanja…, ki jo običajno diagnosticirajo z depresijo, pa do bolečin v mišicah, glavobolih in drugih simptomih, ki ga doktorji medicine ne znajo diagnosticirati ali pa diagnosticirajo s hipotetičnimi rešitvami.Skratka verjamem, da lahko prispevam vsak delček k vaši boljši energijski pretočnosti in to ravno ob času polne Lune. Mimogrede Luna predstavlja Dušo; ženski princip itd. Gong pa zveni s primarnim zvokom OM…, ki ga v ezoteričnih krogih opisujemo kot prvinski zvok, zvok ob nastanku Zemlje, zvok harmonije vesolja…, s katerim želimo vzpostaviti harmoničen odnos.
Vsa predavanja in meditacije bojo prilagojene mesecu in skupini.
HIROMANTIKA: (Pred) usoda iz dlani. Priložnost za udeležence. Pred in po dogodku je možen pregled (pred) usode iz vaše dlani, saj je Aleksandra Winkler Drole, znana mojstrica hiromantike. Prispevek: 20,00 EUR / 15 min.
Z vami bova,
Aleksandra Winkler Drole s svojimi 21. letnimi izkušnjami 
Gong izvedba: Dimitrij Drole

Kako se prijaviti?
PREDRAČUN ŠT. 16 - 07 /2019

Namen: T. meditacija

Znesek za plačilo: 30,00 EUR 

Račun je plačljiv na TRR:
SI56 6100 0001 8557 029 sklic 00 15-04
Delavska hranilnica d. d.

Vizije uspeha – zavod,
Doblar 6
5215 Ročinj

Pošljite sporočilo na e- mail: aleksandra.vizionar@gmail.com z naslovom: TRANSFORMACIJSKA MEDITACIJA V LJ, prijavljam se… (vaše ime, priimek in mobi).
Hvala za zaupanje in na svidenje
Aleksandra in Dimitrij Drole

PRIJAVNICA


Da, Aleksandra! Hočem v živo doživeti to srečanje ob polni luni z meditacijo in zvočno gong kopeljo ob polni Luni, saj hočem vnesti več harmonije v moje življenje.

Ime Priimek……………………………………………………………..
Mobi:…………………………… (samo za namene teh srečanj) 

Znesek za Paketno ponudbo treh srečanj s popustom bom, sem poravnal (a) dne………………..(najkasneje do 15. maja 2019, oz. do zasedenosti prostih mest)
Prijavljam se na enkratno srečanje v Maju (oz. juniju ali juliju – dopišite) ………………………………………………………………………………………………………

Prijavnico skopirajte, izpolnite in pošljite na e-mail: aleksandra.vizionar@gmail.com

Z ljubeznijo vas pričakujem

Aleksandra Winkler Drole

DARILO VORTEX MEDITACIJA

Naročam BREZPLAČNO e-revijo VIZIONAR

Untitled Document
Ime in priimek
e -mail
Mobilni tel.
Naročam e revijo :
VIZIONAR
kontakt

aleksandra saša drole

Kontakt:
tel: 090 41 20
info@vizijeuspeha.com
aleksandra.vizionar@gmail.com

Povezava do mecečnika Vizionar julij/avgust 2019


Karma in Dharma…, če ne najdemo vzrokov za svoje težave v tem življenju. Razberem vaš dušni zapis, preprosto in hitro, brez hipnoze . Katere stvari ste pustili nedokončane, katere lekcije naj bi osvojili za napredek, za blaginjo, za ljubezen… Previrim, če sledite svoji dharmi in če ste že opravili vse svoje karmične lekcije. Sem le preprost kanal, ki vam lahko služim kot prevodnik božanskega sporočila, iskreno, zaupno, brez dlake na jeziku. Z 20 letnimi profesionalnimi izkušnjami in mnogimi referencami, sem morda pravi naslov za Vas?

Aleksandra Saša Drole