Članki po tematiki
Storitve_novosti

BRANJE DUŠNEGA ZAPISA

Predstavitev: Branje našega dušnega zapisa predstavlja primerjavo med osnovno dušno matrico (za kar je bila naša duša prvotno ustvarjena) v primerjavi s sedanjim stanjem; z vsem, kar je vplivalo na dušo v pozitivnem ali negativnem smislu. V karmičnem pomenu "pobiramo" dobra semena in se trudimo počistiti s "pleveli" naše preteklosti, ki vpliva na našo sedanjost in našo prihodnost. Branje dušnega zapisa je najboljša tehnika, kar sem jih v svojih 48 letih ...Branje Dušnega Zapisa več!

PARTNERSKA KARMAMalo je res srečnih parov, žal premalo… In ker se mnogi sprašujete, »le kakšno karmo imam s tem človekom«, vam, kot pomoč v 30 minutah pregledam karmično ujemanje. Seveda karma (kot sem že neštetokrat povedala pomeni DELOVANJE in sama po sebi, kot taka ni ne slaba ne dobra. Glede na pretekle izkušnje – iz prejšnjih inkarnacij, sta dve osebi v to življenje »prinesli« navade, vzorce, zahteve, pričakovanja…, ki vplivajo kot DELUJOČA karma v njunem odnosu.Branje partnerske karme več!

KARMA IN OBILJEV to življenje smo se rodili, da izkusimo tudi realizirati obilje, razpolagati z denarjem s svojo svobodno voljo. Vendar to življenje še zdaleč ni do vseh enako naklonjeno. Zdi se, kot da so nekateri tu na Zemlji »na dopustu«, medtem, ko se drugi trudijo preživeti s trdim, napornim delom. Če ne bi upoštevali zakona karme, bi mirne duše lahko rekli, da bog, če že obstaja, potem takem ni pravičen. Vendar zakon karme govori o setvi in žetvi…Tu kar smo nekoč davno, v prejšnjih inkarnacijah posejali, lahko že v tem življenju žanjemo… Ali pa tudi ne. Nekateri ste v obdobju žetve, drugi pa v obdobju setve… V kontekstu karmične predispozicije za obilje (uspeh, kariera, denar), vam odčitam smer delovanja, ki vam prinese najboljše rezultate. V primeru, da resnično hočete izboljšati svoje obstoječe finančno stanje, se lahko pogovoriva za sodelovanje v online tečaju...Karmična predispozicija za obilje več!


ON-LINE  spletni tečaj AKASHA,
KLJUČ DO DUŠE

 
NOVO: Skupino za raziskovanje in usklajevanje s svojo božansko dušno matrico, na online tečaju Ključ do duše, zbiram do 15. julija 2019

Poznate ta občutek: »Ti me iščeš, jaz te najdem…« Kako to, da se poznava? 
Duša hrani občutke, spomin, duša je sposobna veliko več, kot je dojemljivo skozi naš razum. To so dokazali še mnogi in to lahko občutiš končno tudi ti, ki ti je to pismo namenjeno. Dobrodošli na izjemni on line delavnici, »AKASHA –KLJUČ DO DUŠE«, kjer se bomo naučili dostopati do vira brezmejne informacije  o naši Duši. Z vami bom delila znanje, ki je bilo nekoč dostopno samo nekaterim izbrancem, hranjeno v svetiščih na območju Indije, opisano pa v več kot 10. tisoč letnih svetih spisih imenovanih Vede....Več o online tečaju!

ENODNEVNA DELAVNICA: Vodstvo osebnih spiritualnih vodnikov

Naučite se hitrega in preprostega načina »kanaliziranja« sporočil osebnih, duhovnih vodnikov.

Kje: Slovenj Gradec, Čarnica – butik čarobnih daril
Organizator: Bojana Vranjek. Število prostih mest je omejeno, pohitite s prijavo. Pišite Bojani na: bojana.vranjek@gmail.com ali pa jo pokličite na: 041/203-233
Kdaj? 21. 07. 2019 Nedelja
Vaš prispevek za izmenjavo energije je: 30,00 EUR.
Kaj bomo počeli: učili in naučili se bomo intuitivnega zaznavanja, vodstva osebnih duhovnih vodnikov.
Komu je namenjena ta mini enodnevna delavnica: Vse, vam, ki niste depresivni ali trpite kakšne druge psihološke težave, namenjena je vam, ki ne uživate psihoaktivnih substanc, niste pod vplivom drog ali alkohola in nimate destruktivnih ali samo destruktivnih nagnjenj.
Mini enodnevna delavnica »Vodstvo duhovnih vodnikov,« je namenjena vsem, ki si želite spoznati in se seznaniti z intuitivnimi sporočili osebnih duhovnih vodnikov, saj nam kot »angeli varuhi« sporočajo, nas vodijo in usmerjajo…, žal jih mnogi ne poslušajo in zabredejo v napačne odločitve.

HIROMANTIKA: (Pred) usoda iz dlani. Priložnost za udeležence. Pred in po dogodku je možen pregled (pred) usode iz vaše dlani, saj je Aleksandra Winkler Drole, znana mojstrica hiromantike. Prispevek: 20,00 EUR / 15 min.


DARILO VORTEX MEDITACIJA

Naročam BREZPLAČNO e-revijo VIZIONAR

Untitled Document
Ime in priimek
e -mail
Mobilni tel.
Naročam e revijo :
VIZIONAR
kontakt

aleksandra saša drole

Kontakt:
tel: 090 41 20
info@vizijeuspeha.com
aleksandra.vizionar@gmail.com

Povezava do mecečnika Vizionar julij/avgust 2019


Karma in Dharma…, če ne najdemo vzrokov za svoje težave v tem življenju. Razberem vaš dušni zapis, preprosto in hitro, brez hipnoze . Katere stvari ste pustili nedokončane, katere lekcije naj bi osvojili za napredek, za blaginjo, za ljubezen… Previrim, če sledite svoji dharmi in če ste že opravili vse svoje karmične lekcije. Sem le preprost kanal, ki vam lahko služim kot prevodnik božanskega sporočila, iskreno, zaupno, brez dlake na jeziku. Z 20 letnimi profesionalnimi izkušnjami in mnogimi referencami, sem morda pravi naslov za Vas?

Aleksandra Saša Drole