Članki po tematiki
Storitve_novosti

Vsi ki ste zainteresirani za on-lin tečaj pišita na e mail aleksandra.vizionar@gmail.com

Online tečaj "KLJUČ DO DUŠE"

Novo: Do 15. februarja 2019 zbiramo kandidate za 1. del online tečaja

ON-LINE AKAŠE, KLJUČ DO TVOJE DUŠE 1. stopnja

Vsi, ki sem vam opravila enourno branje dušnega zapisa, boste na svoj e- mail prejeli povabilo za 10 tedenski online tečaj 1. stopnje, kjer razrešujemo karmične zaplete in se usklajujemo s svojo božansko dušno matrico. Obenem odčitavamo svojo dharmo - namen poslanstvo. Za samorealizacijo na vseh področjih.
Če je v vašem žiljenju pomanjkanje: ljubezni, pomanjkanje denarja, dobre sreče, pomanjkanje zdravja, dobrih odnosov... in verjamete, da ste dober človek, potem je to PRAVA PRILOŽNOST ZA VAS. Boljšega, bolj božajskega vira informacij, kot je dostop do akaških zapisov, namreč še nisem zasledila. Zakaj?
Duša hrani občutke, spomin, duša je sposobna veliko več, kot je dojemljivo skozi naš razum. To so dokazali še mnogi in to lahko občutiš končno tudi ti, ki ti je to pismo namenjeno.


Dobrodošli na izjemni on line delavnici, »AKAŠE – KLJUČ DO DUŠE« kjer se bomo naučili dostopati do vira brezmejne informacije o naši Duši. Z vami bom delila znanje, ki je bilo nekoč dostopno samo nekaterim izbrancem, hranjeno v svetiščih na območju Indije, opisano pa v več kot 10. tisoč letnih svetih spisih imenovanih Vede.

Ne gre se za novo religijo, čeprav je tudi to, vendar je več kot religija, je filozofija življenja, miselnost, da naša duša menja telesa in se v vsakem življenju uči novih nalog. Gre se za preprosto ezoterično teorijo, ki je tudi temelj naše sodobne zdravilske prakse. Saj poznate besedo aura, pa čakre in mantre…Tudi karma in dharma (poslanstvo) izhajata iz Sanskrta. Tokrat imam za vas nekaj izjemnega, za kar sem se dolgo usposabljala. Koliko časa, boste radovedni? Verjetno kar celo življenje, vseh 47 let, ne, še več, več življenjKaj so to Akaški zapisi?

Akaški zapisi so nekakšna računalniška podatkovna baza, vendar na metafizični ravni. To je območje, kamor lahko dostopamo po informacije o sebi, svojih željah, kako jih uresničiti, na kakšen način, kako delovati, postavljati vprašanja in še in še. Akaški zapisi so področje informacij in energije, ki segajo v neskončno preteklost in naprej do neomejene prihodnosti. Vsebujejo vse odgovore, ki bi jih lahko iskali ne samo za sebe, temveč celotno življenje - vključno z našim preteklim življenjem, vsemi našimi energijami, zgodovinskimi izkušnjami in osebnimi podatki. Akaški zapisi nam lahko razkrijejo vpliv preteklosti na našo sedanjost in s tem na prihodnost. Z učenjem, kako preoblikovati svoj lasten zapis, se lahk izognete težkim okoliščinam in ustvarite pogoje, ki vas bodo pripeljali do srečne prihodnosti. Kako mi branje akaških zapisov lahko koristi? Če se ne moremo premakniti v življenju. Nekateri se kljub velikemu trudu ne morejo finančno osamosvojiti. Drugi iščejo partnerja, vendar je z vsakim novim partnerjem nekaj narobe. Spet tretji ne najde rešitve za svoje zdravstveno stanje. Mnogi imajo težave z odnosi na splošno, pa najsi bo v sorodstvu ali na delovnem mestu… Skratka ponavljajočim se težavam, za katere »pri zdravi pameti ne najdemo« dokončne rešitve imenujemo blokade. Z dostopom do akaških zapisov se boste naučili prepoznavati in odstranjevati blokade tako sebi, kot tudi drugim, seveda le z njihovim soglasjem. Akaški Zapisi so tako odlično orodje za globoko raziskovanje sebe ter svojih preteklih življenj. Izjemna vrednost Akaških Zapisov je tudi možnost, da vse informacije preteklosti, ki nam ne služijo več, ponovno zapišemo, umaknemo ovire in se premaknemo naprej. Ko odkrijemo vpliv preteklega življenja, lahko spremenimo tekoče dogajanje ter doživimo drugačno izkušnjo. Več v e- reviji Vizionar januar 2019.
Preden pričnem z sodelovanjem v 10 tedenskem tečaju na daljavo, pa vam PRIPOROČAM enourno brenje dušnega zapisa, po ponudbi spodaj.

Sporočilo duše

OPIS

Branje našega dušnega zapisa predstavlja primerjavo med osnovno dušno matrico (za kar je bila naša duša prvotno ustvarjena) v primerjavi s sedanjim stanjem; z vsem, kar je vplivalo na dušo v pozitivnem ali negativnem smislu. V karmičnem pomenu “pobiramo” dobra semena in se trudimo počistiti s “pleveli” naše preteklosti, ki vpliva na našo sedanjost in našo prihodnost.

Branje dušnega zapisa je najboljša tehnika, kar sem jih v svojih 47 letih iskala in našla. In to najdeno zlato v moji senci iz davnine, sedaj čaka, da ga podelim z vami.

Človek je kot lotos, katerega korenine segajo globoko v Zemljo, steblo kljubuje vodnemu toku in se dviga nad gladino, cvetni lističi se razprejo v svetlobi, kar predstavlja zavedanje. V tem kontekstu so tudi tri stanja zavest: tamas, (korenine) radžas (steblo) in satva (cvet).

Več tisoč let skrbno varovana skrivnost »branja dušnega zapisa«, ki temelji na svetih spisih iz sanskrta – predvsem Indije in Tibeta, je sedaj dosegljiva tudi nam. Vzhodnjaška filozofija, ki je obenem tudi njihova religija, postavlja temelje naši »novodobni« zahodni ezoteriki kar nam je vsem znajo; saj poznate pojme čakre, aura, Yoga, Ayurveda ipd. Zato smo večnost duše, ki z reinkarnacijo menja telesa, kot oblačila, z lahkoto sprejeli. kot tudi pojme karme, dharme – služenja in poslanstva, danes razumemo, da to ni rezervirano le za »višji sloj«, temveč se dotika prav nas vseh.

Branje dušnega zapisa je odlična in hitra tehnika za vaše samospoznanje, za razkrivanje vaše duše, za življenje polno obilja na vseh področjih, ki ga predstavljate kot edinstveni, ne ponovljiv primerek na tem planetu.

Branje dušnega zapisa NI zdravljenje; ne spreminja ničesar, je šele priložnost za nadaljno delo. 

Več  kot 90 % ljudi ne živi iz svoje duše – po svoji prvotni dušni matrici…, bolj ali manj so skrenili s poti… To  je EDINI razlog za njihovo pomanjkanje (pomanjkanje ljubezni, denarja, zdravja, priložnosti…). Zakaj?

Človek ima svobodno voljo znotraj matrice oz. pred-usode. To je super, saj nam svobodna volja omogoča več svobode, boste pomislili. Ja, načeloma se strinjam. Vendar težava nastane, ko človek ne živi po svoji »dušni matrici« po kateri je bil prvotno ustvarjen in izbira »napačne odločitve«.

Kako poteka branje dušnega zapisa?

Komu in zakaj priporočam branje dušnega zapisa?

Komu ne morem brati dušnega zapisa?

Pisma oseb, ki že naročile branje dušnega zapisa:

Hvala Aleksandra za tisto čudovito urico včeraj, ko si mi brala moj dušni zapis. Tri leta sem študirala Jyotish – indijsko astrologijo, pa nisem poznala svoje dharme. Končno vem, kaj je resnični namen moje duše, kako se znebiti svojega »plevela« (slabe karme), da bojo moje kulturne rastline na vrtu mojega življenja – kot si sama rekla, dobro uspevale in obrodile. Še enkrat hvala iz srca.

Maja

Kako naročiti »branje dušnega zapisa«?

Po vplačilu pošljete SMS, v okviru delovnega časa in počakate na odgovor »OK«, nato pokličete. Priporočam, vam, da pripravite natančno uro rojstva (iz rojstnega lista), papir in svinčnik ali nastavitev snemanja pogovora.

Ne pošiljajte svoji podatkov (datuma rojstva) na mobi ali e-mail, kot tudi NE opisujte svoje življenjske drame. Kakršno koli razumsko razglabljanje, bi samo otežkočalo branje sporočila vaše duše.

NAROČILNICA:

PREDRAČUN ŠT. 11 - 01 /2019
Namen: branje DZ
Znesek za plačilo 72,00 EUR
Račun je plačljiv na TRR:
SI56 6100 0001 8557 029 sklic 00 11-12
Delavska hranilnica d. d.

Vizije uspeha – zavod,
Doblar 6
5215 Ročinj

 

Hvala za Vaše zaupanje

DARILO VORTEX MEDITACIJA

Naročam BREZPLAČNO e-revijo VIZIONAR

Untitled Document
Ime in priimek
e -mail
Mobilni tel.
Naročam e revijo :
VIZIONAR
kontakt

aleksandra saša drole

Kontakt:
tel: 090 41 20
info@vizijeuspeha.com
aleksandra.vizionar@gmail.com

Povezava do mecečnika Vizionar januar 2019


Karma in Dharma…, če ne najdemo vzrokov za svoje težave v tem življenju. Razberem vaš dušni zapis, preprosto in hitro, brez hipnoze . Katere stvari ste pustili nedokončane, katere lekcije naj bi osvojili za napredek, za blaginjo, za ljubezen… Previrim, če sledite svoji dharmi in če ste že opravili vse svoje karmične lekcije. Sem le preprost kanal, ki vam lahko služim kot prevodnik božanskega sporočila, iskreno, zaupno, brez dlake na jeziku. Z 20 letnimi profesionalnimi izkušnjami in mnogimi referencami, sem morda pravi naslov za Vas?

Aleksandra Saša Drole