Članki po tematiki

JUNIJ 2019

V juniju pregledujemo poletno bilanco naših namer, ciljev...Najpomembnejša datuma sta dan polne lune 17. junija in solsticij 21. junija. Za vas imam v teh dneh pripravljeno kratko druženje....V kontekstu karmičnih ciklov sem tudi junij predstavila v 3 sklopih. Prvi del je pod vplivom energije


APRIL 2019

Karmična prognoza meseca aprila, nam skozi dva pola; pozitiven in negativen predstavi delovanje in orientacijo našega vpliva na dejansko življenje. Mesec ima tri različna obdobja, skozi katera lahko izrazimo maksimalno sebe , za uspeh, za srečo, za samorealizacijo.


KARMIČNA ANALIZA

Če je namen BRANJA USODE, da pojasni KAJ si lahko obetate od življenja, in namen PREROKOVANJA, KDAJ se vam bo nekaj zgodilo, potem je KARMIČNA ANALIZA tista, ki vam razloži ZAKAJ se vam dogaja takšna usoda v sedanjem življenju. V karmični analizi opišem vaše prejšnje življenje, skozi katerega ste šli in kateri dejavniki so vas pripeljali do situacije v kateri se sedaj nahajate. S tem pa tudi nakažem, na namen skozi katerega sedaj razrešujete svojo karmo, ter naloge, ki so vam dodeljene, da se ta namen izpolni.

Video o darmi.


Video o karmi in karmičnih odnosih


Video o karmi in karmični analizi


Naročam BREZPLAČNO e-revijo VIZIONAR

Untitled Document
Ime in priimek
e -mail
Mobilni tel.
Naročam e revijo :
VIZIONAR
kontakt

aleksandra saša drole

Kontakt:
tel: 090 41 20
info@vizijeuspeha.com
aleksandra.vizionar@gmail.com

Povezava do mecečnika Vizionar julij/avgust 2019


Karma in Dharma…, če ne najdemo vzrokov za svoje težave v tem življenju. Razberem vaš dušni zapis, preprosto in hitro, brez hipnoze . Katere stvari ste pustili nedokončane, katere lekcije naj bi osvojili za napredek, za blaginjo, za ljubezen… Previrim, če sledite svoji dharmi in če ste že opravili vse svoje karmične lekcije. Sem le preprost kanal, ki vam lahko služim kot prevodnik božanskega sporočila, iskreno, zaupno, brez dlake na jeziku. Z 20 letnimi profesionalnimi izkušnjami in mnogimi referencami, sem morda pravi naslov za Vas?

Aleksandra Saša Drole