Kvantna Hipnoza in Regresoterapija

Dragi moji prav prisrčen pozdrav!

April, mesec, ko preverjamo zastavljene cilje se prevesa v drugo polovico. Mnogi ne dosežejo tega, kar si res želijo, ker imajo preveč ovir. Preveč vidnih ali nevidnih ovir. Vidne ovire so ovire, ki jih vidimo, opazimo.
Npr. premalo denarja, da bi začeli s privatno dejavnostjo, šibko zdravje, bolezen in podobno. 
Nevidne ovire pa so tiste mnogo bolj skrite in potuhnjene. Koliko tega smo potlačili in zatrli skozi mnoga naša življenja… Uh, kako dolgotrajno in mučno je lahko tako čiščenje… Sploh pa če si sam.. Če si sam sebi prepuščen in samo ugibaš in rešuješ.. Hodiš od tečaja do tečaja, od mojstra do mojstra, pa se ti v konkretnem življenju ne pokažejo premiki?

Dejanski premiki naj bi se izkazali z izboljšanjem počutja, zdravja, financ, izboljšanega odnosa.. Skratka…
V maju mesecu pričnem INDIVIDUALNO ena na ena s KVANTNO GREGRESOTERAPIJO.
Ja prav ste razumeli. Ne bo OnLine, ne bo skupine… Ne bo domačih nalog, razen malenkostnega poslušanja posnetka terapije.

Kje bova?
Moj poslovni prostor je v Ljubljani, na mirni lokaciji. Parkirni prostor je pred stavbo.
Regresoterapija bo trajala povprečno 3 ure ali celo dlje. Cena se ne bo spremenila. Cena bo za izmenjavo energije postavljena fiksno. 

Koliko srečanj bo potrebnih?
Najpogosteje zadostujeta dve, včasih samo ena, redkeje pa tri v razmahu enega meseca.

Če si že navdušen/a izpolni obrazec in izvej še več. V rok 2 delovnih dni prejmeš aktualno ponudbo.

Izjemna ponudba bo trajala do 19. aprila, na vrsti za to edinstveno, INDIVIDUALNO TERAPIJO pa boste lahko že v maju. Natančneje povedano: prvih 20 prijavljenih bo lahko te terapije deležno že v maju mesecu. Po izpolnjenem prijavnem obrazcu boste prejeli seznam prostih datumov, ki bojo tudi za sobote.  

Katere težave se odpravljajo?
Začneva individualno s težavami v tem življenju. V kolikor izvor težave tiči v eni izmed prejšnjih inkarnacij, bova nadaljevali s potovanjem v prejšnje življenje. 

Zakaj se najtežji, najgloblji problemi rešujejo skozi hipnotično stanje?
Ker se tam ne more vmešavati ego, ki pri veliko ljudeh zagovarja cono udobja, opravičevanja lastnega stanja. Ker v najglobljem THETA stanju valov pride do čudežnega preobrata. Ker se ti bom individualno posvetila natančno glede tvojih želja, idej, ciljev. 

Kako se prijaviti?
Po izpolnjenem prijavnem obrazcu, boste prejeli nadaljnja navodila. 

Bi se pred prijavo pred srečanjem še natančneje pogovorila?
Zagotovo je to priporočljivo, saj običajno ljudem zaupamo, če jih prej kaj povprašamo, spoznamo…

18 aprila ob 21. uri vabljeni na BREZPLAČNI WEBINAR. Prijavo na webinar omogočim vsem, ki ste kupili mojo knjigo AKAŠKI ZAPISI – osnove dušne matrice, direktno preko nas, preko spletnega obrazca. Če tega še niste naredili, je te dni še priložnost za vas. 

PA ŠE ENO DARILCE VAM PRIPRAVLJAM

V naslednjem mailu boste prejeli KUPONSKI POPUST ☺

Pri izboru kuponskega popusta, boste različni prejeli različne popuste za to izjemno KVANTNO REGRESOTERAPIJO. 

Ker je delo individualno, zahteva veliko priprav pred samim srečanjem, moje zmožnosti pa so omejene. Namreč na dan lahko opravim samo enega klienta. Iz tega razloga bo veljalo pravilo prvega, kdor se prvi prijavi (glej navodilo kdaj velja datum prijave – z vplačano akontacijo).

Bodite med prvimi in si zagotovite to edinstveno, individualno terapijo, čiščenja travm in mnogih vidnih in nevidnih ovir, ki vas omejujejo, da ne morete zaživeti polno, plodno, radostno in polno obilja življenje v vseh pomenih in pogledih.

Najbolje, da že danesizpolneš info. obrazec TU

in počakate na nadaljnja navodila. Ne nazadnje boste mnogi deležni izjemnega BONUS POPUSTA. Kot rečeno, ne spreglejte naslednjega maila. 

Z Ljubeznijo v nove čase.

Z vami sem,

Aleksandra Winkler Drole