OBILJE – ZAKAJ ŽIVIMO V POMANJKANJU Večina med nami ni odraščala z »zdravim« odnosom do denarja. Ali je bil denar prepomemben ali premalo pomemben… Torej, kadarkoli so prisotne negativne energije v povezavi z denarjem, se bo to še močneje manifestiralo, ko poskušamo pridobiti več denarja. Osebam, ki imamo prisotne veliko negativne energije o denarju in pri denarju, se pokaže tudi, kadar dejansko pritegnejo večje količine denarja, se jim ta aspekt še močneje pojavi.

Eden glavnih razlogov, zakaj ne najdemo ljubezni svojega življenja, duše dvojčice, kompatibilnega partnerja je tudi ta, da smo morda ujeti v en toksičen odnos. Za branje dušnega zapisa ali partnerske karme pišite na: aleksandra.vizionar@gmail.com Za več info. o programu Ključ do duše z vstopom v akaške zapise se dogovorimo po branju dušnega zapisa… Tokrat vam v videu predstavim vajo oz. dve, ki dejansko delujeta, če jih ponavljate redno 21 dni zapored… TOKSIČNI ODNOSI IN KAKO SE JIH LOTIMO

Dobra karma,… dobra usoda. Dobra usoda … obilje ljubezni, zdravja, miru, blaginje, poslovnih in drugih priložnosti… Duha hrani spomin, saj po zakonu reinkarnacije menja le telesa, okolje… Duša je nekoč izbrala take ali drugačne odločitve, ki so jo danes pripeljale do situacije v kateri je… Vendar, kaj lahko storimo DANES, sedaj… ? Vabljeni k ogledu videa, kjer vam razložim 5 osnovnih načel, sestavin za izboljšanje svoje usode.

Tokrat sem za vas pripravila »venček« mojih izbranih napovedi, bolje rečeno KARMIČNIH PROGNOZ in tudi hitri test, po katerem boste lahko preverili, če imate dovolj dobro razvito intuicijo. Pozorno me spremljajte vse do konca. Seveda ničesar ne zadržujem zase. Mnoge sem že usposobila v spletnih programih in tudi tokrat imam za vas kar dva… 

Tako kot je po vsaki vojni mir, bo tudi po tem novem virusu priložnost za rast, razcvet in vstop v zlato dobo. A vendar, dobro je imeti kompas oz. smernice, kdaj je za kaj najboljši čas in kako se nanj pripraviti. Obstajata dva osnovna karmična (rojstni dan in zimski solsticij) − 

Rudrakša je mistično drevo, ki se omenja že v svetih spisih Vedah. Danes bomo s karmično svetovalko Aleksandro Drole spoznavali njegove orehu podobne plodove, ki se ob pravilnem kombiniranju s kristali uskladijo s problemi posameznika ter na nek svojstven način balansirajo energijo v eteričnem telesu, kjer so dejansko shranjene informacije o “delovanju” človeka. Kako rudrakša kroglice uporabiti pri obredih, zakaj so mnogokrat del meditacije in manter ter na kak način si z njimi popraviti slabo karmo?

Karmična svetovalka Aleksandra Saša Drole nam je danes prestavila 3 tipe stanja zavesti. Čas je, da ugotovite, kateri prevladuje pri vas: je to radžas, tamas ali satva? Zakaj je nekdo impulziven in strasten, drug pa lenoben in nedejaven? Zakaj nam je nekdo takoj pri srcu, prijeten, simpatičen in ohoho fajn, drugega pa, kljub morebitnemu zavzemanju, kar ne moremo in ne moremo prebavljati. Mi smo spoznali veliko o sebi. Želite tudi vi? Tema, ki je nikakor ne gre zamuditi!

Preroška intuicija:

Intuicija je informacija, prejeta iz višjega jaza ali duše s 5. nivoja ali višje, kot tudi zavestno dojemanje mentalne in čustvene energije na 4. ravni. A pojavi se vprašanje: je zmožnost preroške

.

Ko se človek rodi, je vibracijsko v skladu z vibracijo svoje družine. Genetska karma je prisotna zaradi odločitev, ki smo jih sprejemali v preteklih življenjih, in ustvarja navade, ki se jih ne zavedamo in o katerih niti ne razmišljamo, jih pa …

Tokrat smo se znašli v nasadu rož in plevela različnih deležev: veliko rož in malo plevela oz. malo rož in veliko plevela. Preko te preproste demonstracije dveh scenarijev je namreč karmična svetovalka Aleksandra Drole razložila pojme karma, dharma in akaša. Če izdamo le del: dharmo določajo dobra semena naše pretekle karme, vendar se mora duša, da lahko resnično izživi svoje poslanstvo (imenovano dharma), znebiti plevela oz. svoje slabe karme. Kdaj se vrtimo v krogu težkih situacij, kako to, da se mlade duše ne znajdejo v najbolj osnovnih življenjskih situacijah ter zakaj so tako problematične nižje strasti?

ONSTRAN RAZUMA: ALEKSANDRA DROLE O AKAŠKIH ZAPISIH IN DUŠNEM NAČRTU

ONSTRAN RAZUMA: ALEKSANDRA DROLE O DUŠAH IN POTI DUŠ SKOZI INKARNACIJE

Božanska manifestacija:

Ko smo resnično (resnično!) poravnani s svojo dušo, se zgodijo čudežni premiki. Pri tem je pomembno tudi, da dobiva ideja iz našega mentalnega energijskega polja konstantno podporo. 

Naše življenje sestoji iz ciklov ali krogotokov, s katerimi smo bolj ali manj povezani. Tokratna gostja Aleksandra Drole nam je zaupala, kateri so ti cikli in kakšne so njihove karakteristike, kdaj se pokaže, ali človek instinktivno sledi svoji dharmi (oz. svojemu poslanstvu), ter kdaj človeka spremlja občutek, da se nikamor ne premakne? V kontekstu karme namreč poznamo več obdobij, v katerih se prioritetno rešujejo določene življenjske naloge, ločimo pa tudi sončne in lunine tipe. 

Tokrat začenjamo oddajo s cunjo na glavi. Kako prosim? Ja, karmična svetovalka Aleksandra Drole nam bo namreč preprosto opisala simbolični pomen koprena pozabe, katerega namen je nespominjanje dogodkov iz prejšnjih življenj. Zakaj je dobro, da pozabimo dogodke, ter zakaj je smiselno, da si v primeru ponavljajočih se težav vendarle pomagamo z branjem zapisa na astralnem nivoju? Izvedeli boste, kaj je glavna dušna naloga posameznika, kaj se dogaja v času med dvema inkarnacijama, kaj je akaša, zakaj so življenjske okoliščine posameznega človeka zelo zapletene, za nekoga drugega pa neverjetno enostavne, kakšno vlogo ima pri vsem karma ter ali oz. kako jo lahko kreiramo na novo?

Karmična svetovalka Aleksandra Drole, nam je v današnji oddaji predstavila dva tipa ljubezni (neke vrste “pravo in nepravo”). No, nič novega, boste rekli. A zadaj je cela filozofija. Dva, ki se resnično ljubita, spoštujeta in podpirata, čutita, da spadata skupaj in da preprosto ne moreta živeti eden brez drugega, sta deležna posebnega božjega blagoslova (božje milosti). V tem primeru si t. i. dušni pari skupaj izberejo eno glavno dušno nalogo, ki naj bi jo pozitivno razrešili v določeni inkarnaciji. Kako torej prepoznati usodno ljubezen in kako statistika ločitev kaže sliko o parih, ki so odslužili svojo medsebojno karmo, izveste v ogledu posnetka. 

Se spomnite dogodka, ko ste si rekli, da mora biti za njegov nastanek na delu karma? Zagotovo se. Karma je nekaj, kar sicer pogosto slišimo, a vendar je karma še veliko več kot le navadna floskula za opravičevanje preteklih, takšnih ali drugačnih, človekovih dejanj. Danes bomo s karmično svetovalko Aleksandro Sašo Drole pregledali 4 tipe karme. Ni namreč vseeno, ali kaj naredimo zaradi strahu ali zaradi dobro premišljene zle namere. Vsekakor zanimiv pogovor! Ne zamudite! www.vizijeuspeha.com

Venera/Šukra/Afrodita je več kot le planet – je boginja ljubezni, plodnosti in obilja. Mesto Venere pri moških sporoča, kakšno žensko si želijo kot idealno partnerko, mesto Venere pri ženskah pa, kako doživljajo same sebe v kontekstu plodnosti v vseh pomenih. Tokratna gostja Aleksandra Drole nam je pojasnila, kako se kaže ujetost Venere v prejšnje življenje, katere so njene senčne strani ter kako se kaže mesto Venere v karmični sliki. S sabo pa je pripeljala tudi gostji Marto Marijo Jenko in Carmeno Zupanc, ki predstavljata, kako se Venera tipično izkazuje v praksi.